Leestijd: 5 minuten

Update 2021-JUL-25: we hebben de content van deze pagina aangepaast op basis van de laatste inzichten en wetenswaardigheden van ons “F1 hulp” -submenu, Portfolio, blogartikelen, en Roadmap.

Truce (= AM reboot) Visie

Truce staat niet alleen voor verschillen (leren) opzij te zetten. Het gaat ook over, waar dikwijls naar verwezen wordt op de werkvloer: “het bolletjes schema”.

En wanneer de voorheen slapende BV, Amaze Media, Truus had geheten?

Of als we ‘t business kaartje van Bert nooit gezien zouden hebben, wat ergens rondslingerde, met het treffende doolhof?

Dan had ik / Ernst het gehele idee waarschijnlijk nooit gehad.

Maar dat idee staat hieronder uitgewerkt dus.

Het ‘Bolletjes diagram’ (7 april 2021)

Legenda

Tijdens de vergadering met de directie over bovenstaande diagram deed ik nogal geheimzinnig over de betekenis acroniemen. Nu (27 juli) kan ik er al wat meer over delen met iedereen die deze pagina nu doorneemt.

… en de rest volgt later. Na een kwartaal kneiterhard te hebben gewerkt liggen we op schema om grensoverschreidend te gaan werken. Richting het OPB via het TWE bolletje bijvoorbeeld.

OnsPlanB.NL (het OPB bolletje)

Alvast een preview zien van waar al 5 jaar in ‘t geheim aan gewerkt wordt?

Dat is de daadwerkelijke reden voor de crowdfund van Amaze Media BV. Om oplossingen te bouwen voor problemen waarvan iedereen weet dat ze er wel zijn, maar te groot lijken om aan te pakken.

Sites als ‘Ons Plan B’ hebben bestaansrecht om het begrotingstekort op te lossen in ieder huishoudboekje. En we willen niet nogeens 5 jaar wachten om de wereld te veranderen. De wereld is al genoeg verandert ‘dankzij’ Corona. Het is nu een kwestie van de laatste loodjes om de diverse bolletjes met website technieken aan elkaar te lijmen. En onze kwaliteit van leven te waarborgen om dat zsm te realiseren.

Terwijl het in ons totaalplan slechts 1 pilaar is op een stevig fundament, maar een nog groter doel voor onszelf.

AmazeMedia – Project XM(C)

Waarbij de XM staat voor XMansion. De letter “C” is erbij gekomen op 4 mei 2021 en staat voor Campus. Een foto zegt meer dan 1000 woorden?

Onze campus

Zo mooi zal het niet worden? We hadden concrete plannen voor het Waanderveld of Vossepad in Emmen. Echter schijnt dat een dingetje te zijn met het bestemmingsplan. Dus we zijn nog zoekende naar een geschikte locatie. Als u suggesties heeft ? Neem svp contact met ons op via het contactformulier.

Check !

Wordt het totaalplaatje al wat duidelijker? We lopen er even kort doorheen wat er is of komen gaat.

  • Digitaal gereedschap en kennis platformen: βœ”οΈ
  • Brandstof voor onze Missie, visie, strategie en plan: βœ”οΈ
  • Meerdere bronnen van inkomsten voor dekken van operationele kosten: βœ”οΈ
  • Werken: βœ”οΈ
  • Wonen: βœ”οΈ

Wat mist er nog?

Beloning voor geleverde inspanning? Dat uitgetekent op een papiertje. Hier de foto ervan:

En niet zomaar een salaris.

Plan: salaris met de bΓ©ste arbeidsvoorwaarden

Hier zijn we nog over aan het brainstormen. I.i.g. zal het accent liggen op maximale secundaire arbeidsvoorwaarden voor ontzien van onze toekomstige medewekers. Een minimumloon is niets mis mee, mist iemand ontzorgt wordt in in hun vaste lasten als ziektekosten, pensioen opbouw, fitness abonnement, fiets / auto lease, enz.

De sky is the limit in de brainstormfase. Het dak boven ons hoofd is het doel.

Vacatures?

Voorlopig blijft het echter allemaal vrijwilligerswerk.