Leestijd: 5 minuten

WooCare is een samenvoeging van de afkorting van WooCommerce en Care.

Waarbij care niet alleen staat voor zorgen voor, maar ook ontzorgen. En dat laatste woord wordt naar onze bescheiden mening tegenwoordig té vaak en té snel gebruikt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze missie

Ons moederbedrijf — Amaze Media B.V. uit Emmen — heeft sinds april 2021 een nóg grotere visie, waarvoor start- & werkkapitaal nodig is, zodat we de rest zelf kunnen ‘bijverdienen’.

Onze visie

TL;DR versie: We willen een campus oprichten voor begaafde millennials en generatie-Z — met een afstand tot de arbeidsmarkt — om te leren & te werken aan hun toekomst. Of, mits ze dat willen, in dienst kunnen treden bij de bedrijven aangesloten bij ontwikkelcentrum Stichting Toolbox in Emmen. Streefbedrag: een half miljoen euro en/of een navenant wederkerend inkomen van ca. €3500-5500 voor de aanbetaling / financiering / verbouwing van een pand.

Plus we willen graag dat het bestaan van Toolbox Emmen in iedere windrichting van gemeente Emmen bekend is. Dit gaan we o.a. bewerkstelligen met inzet van virale tools om het aantal likes en volgers naar 20210 te krijgen voor het einde van de 2021. #hoedan?!

Onze strategie

We kunnen — zoals iedere andere ondernemer dat ook doet — onszelf langzaam omhoog werken op de trap richting financieel succes; dat duurt doorgaans meerdere jaren. Of onze hand ophouden bij de bank voor financiering, óf een crowdfunding actie starten om sneller de volgende verdieping te bereiken. WooCare heeft een beter alternatief.

Ons verdienmodel

Onze alternatieve crowdfund is echter niet voor de campus zelf, maar voor beter digitaal gereedschap om het zelf te verdienen. Geld maakt ons niet rijk; skills en digitaal gereedschap wel. Zodoende dat ing. Ernst Kasteleijn, sinds 2003 actief met WP, weer commercieel zijn WordPress en webhosting diensten aanbied. Met een bijzondere werkwijze en zéér aantrekkelijke tarieven in ruil voor uw ‘donatie’. Dubbelwinstgevend dus voor ons allebei.

Ons onderscheiden vermogen

I.t.t. veel andere WordPress experts zijn wij ‘website fluisteraars’. D.w.z. wij zorgen eerst voor uw webshop op basis van onze 17 jaar ervaring, en dan — blijkt uit de praktijk — dat we u als klant ook hebben ontzorgt. Lees meer …

Feitelijk eenzelfde werkwijze die EKPC.NL er voor computer en server beheer al jarenlang op na houdt.

“Ja maar ik denk” of “Ik heb gehoord dat” .. haalt u uw vlees ook bij de bakker en brood bij de slager?

Desondanks was het eigenlijk niet de bedoeling om opnieuw extern / commercieel websites te gaan (ver)bouwen.

Synergie

Het verzoek voor de diensten van deze site zijn ontstaan uit de wensen van een groepje klanten en we richten ons via deze site op de websites van onze klanten.

Over ‘ons’

“Over ons” betekent dus niet wij als WooCare, maar ook u als klant.

Onze ideale klant

Onze ideale klant heeft al een wordpress website met een netto winst van €1000 per maand, maar wil méér. Wellicht meer qua mogelijkheden, automatisering, design. Alles, met als uiteindelijke doel tot een hogere omzet, lagere kosten, en meer winst. Opmerking: we hebben het dus niet per definitie over meer klanten.

Ons Team

Ons WooCare team bestaat uit een samenwerking van meerdere bedrijven en initiatieven, maar de spreewoordelijke kar wordt getrokken door 43 jarige ingenieur Ernst Kasteleijn. Online betekent kent onder zijn nickname Earnie / Rhyker. Zie: https://www.LinkedIN.com/in/rhyker2u

Ernst, heeft ruim 17 jaar met affiliate marketing, 18 jaar ervaring met WordPress, 21 jaar met ecommerce platformen en 25 jaar met customer support. Adriaan Pals — bestuurder Stichting Toolbox Emmen — ziet er op toe dat Ernst niet teveel weggeeft voor te weinig.

Ons verdienmodel

Ons primaire verdienmodel (volgens Ernst) is een denkbeeldige glimlach kunnen zien op het gezicht van de klant. Dat is prachtig natuurlijk, maar daar betalen we de hosting rekeningen niet van Ernst, noch hadden klanten dan toegang kunnen krijgen tot onze premium library van WooCommerce plugins.

Maar we hoeven ook niet te leven van WooCare inkomsten. We doen het letterlijk voor de lol vanwege onze missie al treffend uitgelegd op de voorpagina.

Waarom kiezen voor WooCare ?

Wij zijn niet alleen eigenaar van een aantal andere initiatieven waaronder WPkluis.NL – we zijn ook onze eigen beste klant en plugin grootverbruikers. Niet omdat meer maar altijd beter is, maar omdat we ook veel tijd stoppen in finetunen van de onderlinge samenwerkingen van diverse ‘website bouwblokken’ met een resultaat verbetering onder aan de streep. Die opgebouwde expertise is letterlijk goud waard.

Wat kost het?

Een typische Nederlandse vraag. Wij draaien het liever om: wat levert het u op? Meer dan het kost, en tientallen procenten meer dan uw huidige omzet. Dat is geen claim, maar een onderbouwde stelling die we graag toelichten onze rapportage aan u.