Leestijd: 2 minuten

Als onderdeel van een WooCare lidmaatschap krijg je automatisch toegang tot onze WooCommerce bibliotheek zonder daar extra voor te betalen. Deze bibliotheek bevat ruim 250 premium plugins die wij dagelijks gebruiken, en gratis mogen doorgeven onder de WordPress GPLv2 licentie.

Dat is ook waar de alternatieve ‘crowdfunding’ op de voorpagina voor bedoeld is: wij bundelen het geld van de opdrachten om groot in te kopen, onze support licenties periodiek te blijven verlengen, en u krijgt die korting in een lagere prijs dan wanneer u de licenties zelf gekocht zou hebben.

Dat spaart u honderden, al dan niet duizenden euro’s uit!

En dan zitten er ook nog 4 uur per week aan WP consultancy uren in uw VIP nazorg abonnement. Vermenigvuldig dat tegen met een afgeprijste uurtarief van €75 naar €45 per uur. Kortom: eigenlijk geven we wéér teveel weg, maar dat past namelijk goed in de filosofie van ons moederbedrijf: Geven om te krijgen! Echte voorbeelden zien wat je zoal kunt doen met onderstaande plugins? Zie onze project portfolio.

Download index

Tip: wil je ook automatisch updates ontvangen en direct bijgewerkt zien op je site? Sluit dan een abonnement af op WPKluis.NL want dan krijg je namelijk niet alleen toegang tot WooCommerce, maar ook de premium versies van iedere plugin Γ©n thema’s die je je maar wensen kunt.